lørdag den 2. juli 2011

New Orleans, Louisiana...

Vi naaede alle vores fly og ankom til Louis Armstrong Airport onsdag nat. Uden hostel eller hotel fandt vi en laekker ventesal midt i lufthavnen og overnattede paa gulvet i soveposerne.

Bourbon street i New Orleans svarer til Jomfru Ane gade i Aalborg - bare et par gange laengere og pryddet med en del bordeller - desuden musik hos hver anden bar og sort af mennesker - altsaa afroamerikanere.

Temperaturen saetter tempoet lidt ned - baade hos befolkningen og hos mig og Lars - saa vi sloeser rundt og kigger og drikker sodavand og glaeder os til i morgen - hvor vi forhaabentlig lejer en kaempe stor motorcykel og saetter kurs ud af byen, ud paa landet og de lange landeveje.

Mandag aften (hvor vi forhaabentlig er tilbage igen) tager vi en 7-timers bustur gennem Louisiana og til Texas, Houston, hvor flyet gaar mod det (for mig) mere velkendte omraade i og omkring San Fransisco.

1 kommentar:

  1. Det lyder rigtig spændende. Temperaturerne i Baton Rouge er i flg. DMI mellem 35 - 40*, så ikke sært at I smelter. Har hørt om den gade der er kendt for sit moro og musik.
    Kør nu ordentligt på der der American MC-Monster og drik en masse væske, mest vand...:o)
    Vi er netop på vej til Tjekkiet, men det er jo en anden historie.
    Hils hinanden

    Ulrik

    SvarSlet